Soms lijkt het alsof je op een snelweg zit die maar één kant op gaat; meer ongezond eten, minder bewegen, meer gewichtstoename. Je bedenkt dat het zo niet verder kan gaan en je ziet een afslag (= dieet). Je neemt deze afslag, maar voor je het weet zie je weer een oprit naar de makkelijke 4-baans snelweg waar je vanaf kwam. Weer een mislukte lijn poging. Herkenbaar? Samen met mij ga je een ander pad bewandelen, met behulp van medische hypnose zie je opeens aan het eind van de afrit dat kleine smalle onverharde weggetje dat wel leidt naar gewichtsafname en een gezondere leefstijl. Met behulp van de hypnose oefeningen, de leefregels, de affirmaties maken we van de onverharde weg een verharde twee baans weg zodat je op een comfortabele manier je einddoel zal behalen.

Onze diensten

Programma

Tijdens het programma:
- eet je slechts 3 gezonde maaltijden per dag.
- beweeg je 30 minuten per dag
- koop je een nieuw kledingstuk 
- luister je iedere dag naar de ondersteunde audio
- kies je weer voor jezelf
- ben je weer in controle over je eetgedrag.

Afvallen

Wat de reden van je overgewicht ook is, je geest is sterker dan je lichaam. Je kunt van je lichaam een vet-verbrandende machine maken. Je kunt je geest programmeren om alleen te eten als je echt honger hebt, geen emotionele honger, Je kunt je geest programmeren om te kiezen voor gezond eten. Je kunt je geest programmeren om weer met plezier te bewegen. En dit alles met behulp van de virtuele maagband.


Nazorg

Als je je einddoel hebt bereikt, is het van belang dat je dit nieuwe gezonde gewicht vast houdt. Vooral het eerste jaar is daar bij van belang. Daarom bestaat de mogelijkheid om 4 keer per jaar op controle te komen, een onderhoudsbeurt voor je lichaam en geest!